2018-11-13 Generalforsamling

Admin, Dato: 17. december 2019
Referat fra Rimo’s generalforsamling den 13. november 2018
Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt i Lokalbladet + på hjemmesiden
 
Generalforsamlingen blev indledt med et inspirerende foredrag af Marina Aagaard – træningsekspert og forfatter omkring emnet ”Træning der tæller – i form på kortere tid”
Dagsorden i henhold til vedtægterne
Af 1. Ole Ottosen valgt som Dirigent
         Peter Dorff, Marianne Nielsen og Bettina Tue Hansen valgt som stemmetællere
Af 2.  Nedgang i antal af medlemmer. pr. 10. november er der 569 medlemmer der har   indbetalt kontingent. Der er kommet nye medlemmer til, men samtidig er der også medlemmer der er falder fra. Ud fra kontingent indbetaling er der 167 færre indbetalinger end sidste år.
Vores gamle hjemmeside blev lukket ned da firmaet der administrerede denne gik konkurs. Der er ved at blive lavet en ny hjemmeside, der gerne skulle blive mere brugervenlig end den gamle. Arbejdet er dog omfattende og tager længere tid end beregnet. Vi håber dog, at den snart kommer op at køre med login og lignende.
RIMO deltog igen i år i Stafet for livet, med mange deltager.
Den 14. oktober var der premiere på Ringsteds nye marathon løb COZ (Center of Zealand Marathon) og det gik over alt forventning.
RIMO var i samarbejde med DGI og TV-Øst arrangør af TV-Øst løbet 6.maj 2018 og vi har fået opgaven igen i 2019 og her er datoen den 5. maj.
Af 2.1.  Vandreafdelingen: Der er ca. 16 personer der deltager i gåturene om mandagen. Der er ingen fast rute, men man går 5-6 km på ca. 1 time. Der er også sociale arrangementer med blandt andet grill, gløgg og æbleskiver
Rulle afdelingen: Mange nye medlemmer blandt andet fra nabobyerne.
Afdelingen vil sende ansøgning om asfaltering af de 2 yderste baner på stadion, for at få nogle ordentlige rulleforhold. Pris på asfaltering er indhentet, og der arbejdes videre med sagen. Asfaltarbejdet er dyrt og bliver måske vanskeligt at få igennem.
 
Cykelafdelingen årsberetning november 2018:
Da landevejssæsonen sluttede i oktober 2017, og racercyklen blev kørt i stald, sprang nogle op på MTB’en og kørte ud i skovene i weekenden.
Landevejs-cykelsæsonen startede tirsdag d. 1. april, hvor vi mødes på p-pladsen v/ Bygma på Rugvænget.
Vi har ikke været så mange i år, selv om vejret har været fantastisk cykelvejr.
Der er også kørt lørdag og søndag, men heller ikke her har der været den store tilslutning, ofte har 2-3 hold slået sig sammen og kørt en tur i det dejlige vejr.
Hold 1 og 2 har hele året været slået sammen til hold 12, hvilket jeg tror har fungeret godt. Desværre er der mange på dette niveau, der er stoppet for at køre andre steder.
De øvrige hold, har fungeret godt med pænt fremmøde, dog mangler der p.t. kaptajn på hold 7, hvor Jens Jørgen er skadet.
Igen i år har der været et stort hold på Mallorca i april, og et andet på Azorerne i juli. Der er kørt Tøserunden, Esben Snares, Skjoldnæsholm, Hærvejsløbet og det lille Broløb og meget mere.
Der har været en klubtur til Havnsø, tur til Bornholm, nogle for at køre løb, andre for at køre MTB, tur til Berlin på MTB og MTB-tur De4færger,
Flere har været i udlandet, med bl.a. ”De glade børn”, og ”Hjertevennerne”, andre har rejst i mindre grupper eller alene ud i Europa, med cyklen som transportmiddel.
Der tales meget positivt om alle de arrangementer, og der skal lyde en meget stor tak til initiativtageren til dette. Uden dem kom vi ikke af sted.
På vores opstartsmøde havde vi en lille quiz via mobiltelefonen, hvilket var en succes, det kan være det kommer igen til foråret.
Vi har haft cafebesøg på Big Chef hver 1. tirsdag i md., hvor der har været skiftende fremmøde, men meget hyggeligt. Denne tradition har vi fortsat med i vinterhalvåret, hvor vi mødes kl. 19.30, til en øl/vand eller en kop kaffe.
Ved vores cykelafslutning den 1. oktober havde vi arrangeret foredrag med antropolog Jakob Bangsgaard, der fortalte om sin 4 år lange rejse jorden rundt på cykel. En fantastisk foredragsholder.
Vi er kommet godt i gang med vintersæsonen, hvor vi kører MTB på 4 hold i weekenden + et tirsdags- og et torsdagshold.
Torben er i gang med endnu en tørn med kurser for MTB begynder og let øvede. Endnu en gang med pæn tilslutning.
Den. 30/10 og 1/11 havde vi tilbud om kursus i brug af Garmin cykelcomputer.
Vi har et lukket spinding-hold i Life Club hver torsdag (startet uge 43)
Vi er i fuld gang med at planlægge klubture i 2019 til: Mallorca uge 16, Sct. Hele i Tilvilde d. 14-16 juni, samt Hærvejsløbet d. 29. juni. – se mere på hjemmesiden
 
Løbe afdelingen:
TV ØST løbet blev afholdt med stor hjælp fra RIMO’s medlemmer.
COZ Marathon blev afholdt, og der blev taget godt imod det nye tilbud og der var på forhånd sat et mål om 200 deltager, der var næsten det dobbelte. Næste år sættes målet højere, og med den positive kritik, der var efter løbet, er det nok realistisk.
Der er generelt nedgang i deltagere i onsdags- og søndags-træningen.
Der har igen været gang i marathon træningen, med afsluttende deltagelse i Berlin Marathon , hvor alle gennemførte i fin stil. Der er planer om at fortsætte dette forløb, så går man med en maraton, så er det bare at melde sig på holdet.
 
Ad 3. Regnskab
Jytte aflagde det reviderede regnskab og dette blev godkendt af forsamlingen
Egenkapital pr. 30. september 2018 er på kr. 120.367,34
Værdien af klubtøj på lager er kr. 69.450
 
Ad 4. Ingen indkomne forslag
 
Ad. 5 Vi bibeholder Kontingent som nu
 
Ad 6. Formand på valg
          Benjamin blev genvalgt
          Bestyrelsesmedlemmer på valg:
          Ursula er på valg og ønsker ikke genvalg - Anette Fog blev valgt i stedet
          Tanja er på valg og blev genvalgt
          Suppleanter på valg:
          Eva på valg og blev genvalgt
          Henning er på valg og ønsker ikke genvalg - Palle Gustafsson valgt
         Revisor:
         Lone på valg og blev genvalgt
 
 
Ad 7 Eventuelt:
Under dette punkt blev der snakket om RIMO’s ry, og det blev nævnt at vi ikke er særlig gode til at tage os af nye løbere i løbeafdelingen. Det er et stort arbejde at have tilbud til nyløbere, det kræver mange holdledere og der er bare ikke nok ledere til at løfte opgaven i RIMO, samtidig med at onsdagstræningen for andre medlemmer også skal fungere. Vi henviser således gerne nye løbere til at benytte Benløse Løbeklubs tilbud.
Der er generelt færre der deltager i fællestræningen både indenfor løb og cykling, men dem der kommer, giver udtryk for at det fungerer. Samme tendens ses på Go Run som også er i RIMO regi om søndagen, der kommer også færre og færre til dette arrangement.
Der er så mange tilbud, og det er sikket det der afspejles i denne tendens
Der arbejdes på at få et velfungerende Løbeudvalg da det har haltet lidt.
 
Tak for god ro og orden.
 
Referent
Eva Jørgensen
 
                                                                                                                                                       
 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
Ringsted Motionsklub
Klosteråsen 55
4100 Ringsted
Telefon: 22456481
E-mail: jytte@haak.dk
CVR: 29576424
     
Ringsted Motionsklub | Graversensvej 6 Hovmarksvej 5 | 4100 Ringsted | Tlf.: 22456481