2022-02-09 Referat fra Løbeudvalgsmøde

Jytte Haak, Dato: 17. februar 2022

RIMO Løbeudvalgs møde

Møde 2 d. 9/2-2022

Sted: Ringsted hallen

Deltagere:
Anette Fog, Tanja Vinholt, Eva Jørgensen, Kurt Olsen, Per Lauridsen
Fraværende:       
Søren Valet

AGENDA:

  1. Valg af referent:  Per valgt

  2. Årshjulet- Hvad skal på Arrangementer/Løb/foredrag?

     Kalender for løbeafdelingen lægges på under Nyheder i afdelingenForedrag med Bouchra Eriksen.  Afholdes 10/3 i Havestuen på Anlægspavillionen. Anette udarbejder opslag til hjemmesiden / Facebook siden. Her angives tilmeldingsfrist. Hvor man tilmelder sig (mail til Anette) Der vil være 56 pladser.  Ledige pladser udbydes 1.marts til eksterne. ) tilmeldingsgebyr for disse sættes til 50 kr. Vi sørger for Kaffe+Vand + evt. lidt sandwich.
 
RIMO arrangement - cykeludvalget planlægger et arrangement 3. april på græsarealet ved cykelbroen over motorvejen, hvor alle afdelinger er velkomne til at deltage
Oplæg til at RIMOs tilbud bliver præsenteret samlet, og måske med indlagte aktiviteter. En måde at vise RIMO frem for potentielle medlemmer. Per kontakter cykelafdeling med mail om at Løbeafdelingen er interesseret. –vi har brug for info om hvad forventes af os, og om detaljer vedr. arrangementet. En ide fra os kunne være løb på mountainbike sporet ( som introduktion af Trailløb)
 
Humleore RIMO løb I skoven vi arbejder med 11/12. juni eller 18/19.juni.  Anette koordinerer mulige datoer med Humleorehus. 11. eller 12/6. 18 eller 19/6 er foreslået. Når dato er aftalt, afklarer vi program for dagen. Udmeldinger vil herefter ske på facebook/ hjemmesiden.
 
DHL stafet. Per undersøger hvad der skal til ift. Tilmelding af RIMO hold. Herefter forespørges ift. Interesse hos løbere.
 

  1. Planlægning af Påskeløb Sorø sø.  Per laver opslag. Vi sigter mod at tilbyde starter kl 8 – Tuelsø rundt og kl. 9 Sorø sø/Pedersborg sø Herved vil der være mulighed for  flere distancer, som kan afslutte samtidig. Vi sørger for Kaffe/ The. Opfordrer deltagere til at bage kage som supplement. Opfordring til fælleskørsel.

 

  1. Overvejelser omkring mulig lokal tøjleverandør. Anette har talt med Steffen (Sportsmaster). De tilbyder at indgå i en klubaftale med RIMO.  New line udvalg af løbetøj blev fremvist. Vi er positive overfor en demoaften hos Sport Master, Ringsted. Denne i fællesskab med Cykel og Rulleafdeling. Anette aftaler datoer med Steffen.

 

  1. Engagement-tydeliggørelse af søndagstræning i skoven- skal vi gøre noget her? Vi gør ugentligt opmærksom på at tilbuddet findes. Per undersøger med Jens Worm om han evt. vil være i skoven og tage imod løbere om søndagene

 

  1. Berlin maraton Søren Nielsen har tilbudt at koordinere rejse m.v. omkring løbet. Informationer lægges løbende på Facebook

 

  1. Næste møde    23/3. Per udsender mødeindkaldelse

 

  1. Design af nyt logo. – Der efterlyses 2 løbere som kunne have interesse i at deltage i udvalg med øvrige afdelinger som diskuterer/beslutter fremtidig logo for RIMO. Tanja laver opslag.

Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
Ringsted Motionsklub
Graversensvej 6
4100 Ringsted
Telefon: 22456481
E-mail: jytte@haak.dk
CVR: 29576424
     
Ringsted Motionsklub | Graversensvej 6 Hovmarksvej 5 | 4100 Ringsted | Tlf.: 22456481