2022-11-15 Referat fra RIMO generalforsamling

Jytte Haak, Dato: 16. november 2022
RIMO generalforsamling - referat

Dagsorden
1. Valg af dirigent og stemmetæller
2. Formandens beretning - incl. beretninger fra afdelingerne
2.1 Udvalgenes beretninger
3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse
4. Behandling af indkomne forslag
5. Fastsættelse af kontingent
6. Valg
7. Eventuelt
Ad. 1 Betina Tue blev valgt som dirigent og ordstyre - Lone Sonqvist valgt som stemmetæller.

Ad. 2



Formandens beretning:
RIMO – generalforsamling 2022

 
Det første punkt til min beretning er den vanlige medlemsstatistik, og som det ses, har vi haft en fremgang på mere end 100 medlemmer, og er ved at være tilbage på niveauet før Corona. Det er rigtigt glædeligt at se, og jeg vil sende en stor tak til de mange frivillige, der også er med til at tiltrække nye medlemmer og fastholde dem, der allerede er her. Det er jer, der er med til at få hjulene til at køre rundt i RIMO.
 
Og så er det mit første år som formand for RIMO, og fra bestyrelsens side har fokus været på at skabe synlighed og samhørighed på tværs af RIMO. Der har gennem året været mange aktiviteter, og jeg ved, at udvalgene vil komme ind på dem i deres beretninger.
 
Et af omdrejningspunkterne har været det udvalg, der blev nedsat efter sidste års generalforsamling, med det formål at komme med forslag til nyt logo for RIMO og klubtøj. Og nu vil jeg give ordet til Kim Jørgensen, som vil præsentere arbejdsgruppens arbejde.
 
Som noget nyt, har vi prøvet at lave nogle klubaftener for alle i RIMO. Vi har indtil videre haft to - arrangeret af henholdsvis løbeafdelingen og cykelafdelingen. Og der har været fin opbakning til disse, og det er håbet, at der for de kommende vil være endnu større og bredere opbakning
 
I RIMO-regi var vi med på årets Forårsfredag og Ringsted-Natten, hvor vi fik talt med mange mennesker og gjort vores tilbud endnu mere synlige. Det betyder også, at vi snart vil relancere vores lille RIMO-folder, der fortæller om vores muligheder, og som kan deles ud ved arrangementer med videre.
 
Igen i år afviklede RIMO også Center of Zealand Marathon, hvor der var knapt 230 deltagere. Det var lidt i den lave ende, men arrangementet var igen en stor succes. Blandt andet takket være den store og uvurderlige hjælp, vi fik fra de mange frivillige. Vi har valgt at afvikle den femte udgave 1. oktober 2023, så sæt allerede gerne nu kryds i kalenderen. Hvad enten det er som deltager eller hjælper.
 
Vi har også arbejdet med vores Facebook-side og Facebook-grupper, og det vil Camilla nu fortælle lidt om.
 
Endelig synes jeg, at det har været dejligt at opleve de mange aktiviteter, der har været i de forskellige afdelinger - enten ved at selv at være der og læse om dem på Facebook. Det har været fedt at følge rulleafdelingens træninger og ture, hvor der ofte er opslag fra disse på Facebook. Og hvor afdelingen promoveres på Facebook.
 
Cyklisterne er også gode til at dele opslag fra deres ture og arrangementer. De kan også være god inspiration og måske trække nogle flere deltagere og medlemmer til.
 
I løbeafdelingen har det også været fedt at se, at de har prøvet med andre arrangementer end løb - vandretur og kajaktur. Alle måder til at styrke fællesskabet.
 
Og mit håb er, at der kommer en bredere opbakning og deltagelse i de forskellige arrangementer. Næste mulighed er 18. december i Vrangeskov, hvor cykelafdelingen igen har et arrangement.
 
Og så vil jeg runde af med at sende en stor tak til bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. Jeg vil også sende en stor tak til vores udvalgsmedlemmer og holdledere for den store indsats, der gøres. Både til træninger og mellem disse. Endelig en stor tak for de mange frivillige, der på forskellig vis tager et nøk med for RIMO.
 
Den indsats, I alle gør, er kernen i RIMO – og vel vidende, at den indsat, der gøres i RIMO – i udvalg, bestyrelser, træning og arrangementer – altid er på frivillig basis. Det skal vi altid huske på. Endnu en gang en stor tak til jer alle.

 
Historik RIMO medlemmer           
           
Afdelinger 2022 2021 2020 2019  
Cykelafdeling 185 163 164 201  
Løbeafdeling 213 247 255 282  
Rulleafdeling 197 78 115 115  
Vandreafdeling 10 12 6 14  
Totale antal medlemmer 605 500 540 612  
           
           


Under formandens beretning aflagde Kim Jørgensen status på Logo og klubtøj's udvalgets arbejde i det foregangende år.
Arbejdet med logoer er afsluttet og godkendt af bestyrelsen.

Arbejdet med at finde nyt tøj pågår


 
Beretning fra Løbeudvalget oplæst af Tanja på vegne af Per Lauritsen:

Det nuværende løbeudvalg trådte sammen for ca 1 år siden. Som i så mange andre dele af foreningslivet, stod vi over for en opgave hvor hovedfokus var at genrejse løbeafdelingen efter det lange seje træk med COVID-19 nedlukninger.
 
Påvirkningen kunne vi især mærke ved markant færre aktive løbere, samt at vi havde måtte sige farvel til mange frivillge kræftter som havde forladt os.
 
Vi besluttede derfor at vores hoved formål var at fokusere på den sociale del, og genetablere en kultur i foreningen, som igennem hyggelige arrangementer, træninger, aktiviteter og sammenhold forhåbentlig kunne gøre det  attraktivt for løbere igen at tilvælge løbefælleskabet i RIMO.
 
Samtidig var det vigtigt at ramme et niveau som ikke drev rovdrift på de gode frivillige kræfter som ofte gerne stiller op når aktiviteter skal på benene.
 
1000 tak til jer alle for jeres uvurderlige indsats.
 
Når vi ser tilbage på året, har vi nået rigtig mange forskellige aktiviteter. Med fokus på den sociale del, og hvor det er muligt og sjovt for alle at deltage. Vi kan mærke at vi er ved at få en rigtig god og positiv ånd til både arrangementer og til de ugentlige  løbetræninger.
 
Af aktiviter som vi har Planlagt / afholdt gennem året kan nævnes:
  • Juleafslutning med Glögg og æbleskiver
  • Juleløbet i Ringsted (2. juledag)   (Blev desværre aflyst på grund af COVID-19)
  • Påskeløbet Sorø sø rundt
  • Vandretur, Røsnæs Rundt
  • Foredrag med Boushra omkring Marathon Des Sables
  • Sommerafslutning med Pizza og drikke
  • Deltagelse i DGI cross løbene
 

Derudover har der været aktiviteter, der er blevet drevet udenfor løbeudvalget, og med involvering af mange andre løbere:


 
  • Stafet for livet
  • Center of Zealand
  • Ringstednatten – RIMO optog
 
Også vores super aktive løbere har haft nogle fantastiske initiativer. Her kan bl.a nævnes
  • Skema- løbet (Vi løb en rute som tegnede bogstaverne SKEMA, afsluttende på Cafe Skema)
  • Temaløb på onsdagstræningen (f.ex igennem flest skove, forbi flest kirker osv.)
  • Kajaktur i Københavns Havn
 
 
På løbeaftener er der desuden stort fokus på at vi tager os godt af nye løbere. Det har gjort at mange ny startede løbere holder fast og kommer til træning. 1000 tak til alle for den gode og gæstfrie tilgang og indstilling.
 
 
Der skal desuden lyde en stor tak til RIMO medlemmer fra de øvrige afdelinger for at bakke op, og deltage i flere af aktiviteterne herover. Super hyggeligt!
 
 
 
Der er stadig et stykke vej tilbage i forhold til at få aktiveret mange medlemmer, men vi er på rette vej.
Vi kan se fremgang i antal af løbere der møder op på søndagenes skønne træningsture i Bidstrup skovene
 
Også DGI cross løbene. Her stiller RIMO med et stort felt på 24 løbere (mere end en fordobling i forhold til tidligere år)
 
Med opfordring til at løbere sætter gode ideer i luften, i kombination med aktiviteter fra løbeudvalget, håber vi på at den gode ånd og fremgang fortsætter.

Med dette tilbageblik træder jeg ud af løbeudvalget, og vil derfor også gerne benytte anledningen til at takke bestyrelsen, løberne, holdlederne og resten af løbeudvalget for et rigtigt godt samarbejde.
Det har været 3 spændende år, i både løbeudvalget version 1.0 og 2.0 og jeg har været glad for at være med.
 
Nu gives stafetten videre, og jeg er sikker på, at vores løbeafdeling med fælles hjælp fortsætter med at være en løbeklub, der er sjov, spændende og fed at være en del af.
 
Endnu en gang 1000 tak for 3 gode år. Vi ses den blå RIMO trøje til nogle fede oplevelser.

 
Cykelafdelingens beretning v/ cykeludvalgsformand Kurt Greve
 
Cykelsæsonen startede den 29. marts 2022. Trods færre fremmødte har det været en god sæson.   
 
Sæsonen har budt på forskellige cykelløb og ture:
  • Der har været arrangere ture til bl.a. Hærvejsløbet, Lolland Rundt, Tøserunden, De 4 Færger med spor ved Tisvilde Hegn, Jagt på Trollene i København og mange andre ture.
  • Efter at Corona havde forhindret os i at rejse udenlands var der igen arrangeret en uges cykelferie til det skønne Mallorca. Ligeledes var 20 RIMO’er på tur i sol og bakker til Mols bjerge fra Grenå til Ebeltoft tur retur, med masser af hygge, cykling og fælles spisning.
  • Der har været holdt sommergrill hvor pølsefolket grillede for 55 glade cyklister.
  • Hver den 1. tirsdag i måneden har der været cafébesøg hos Café Rita i Tinggade, hvilket selvfølgelig fortsætter her i vinterhalvåret.
  • I bestræbelserne på at få nye og flere medlemmer har der været afholdt et cykelevent ved Kasserne grundene. Det var en hyggelig dag, hvor der var mulighed for at afprøve MTB-tekniktræning, tur på racer eller blot spise en pølse. Desværre måtte vi konstatere, at der ikke var mange nye ansigter som lagde vejen forbi, så et kommende arrangement overvejes afholdt tættere på byen. Derimod var det en succes at vi deltog ved Ringsted-Natten, her fik vi talte med mange mennesker, og også fik værget nye medlemmer.
  • Landevejssæsonen gik på hæld tirsdag den 27. september, og den 4. oktober blev der holdt afslutningsaften i Ahornhallen. Det var en god aften, hvor bl.a. DGI-Instruktør Kim Høse holdt et inspirerende indlæg om rollen som holdkaptajn.
  • Vi arbejder fortsat på et nyt RIMO logo og tøj, og arbejdet går stille og roligt fremad.
 
Vintersæsonen er startet med en fælles RIMO-klubaften. Cykelafdelingen havde inviteret til foredrag med Kenneth og Marie, som på levende vis fortalte om deres imponerende cykelture fra Argentina til Alaska en tur på 30.500 km igennem 15 lande.
 
Til slut – stor tak og ros til alle som har arrangeret ture på veje og i skove igennem sæsonen. Det er inspirerende at læse de fine beskrivelser, samt at se de flotte og sjove fotos som er blevet slået op på RIMO’s Facebook-side igennem sæsonen.
 
// Kurt Greve, formand for RIMO’s cykeludvalg.
 
 
 
Rulleafdelingens årsberetning 2022
 

Medlemmer

I løbet af året har vi haft fokus på at få alle medlemmer gjort aktive på Holdsport. Rulleafdelingen har den 9. november 2022 registreret 201 medlemmer. Rulleafdelingens medlemmer har en stor aldersspredning med et aldersgennemgennemsnit på 25 år. Det yngste medlem af rulleafdelingen er 4 år, og den ældste er 77 år. Medlemmerne inddelt efter alder:
 
Alder Antal
50+ år 13
26-49 år 77
16-25 år 13
11-15 år 33
6-10 år 57
0-5 år 8




Trænere

I 2022 er vi blevet seks trænere i rulleafdelingen. Kim Jørgensen, Camilla Brandi Anshøj og Malthe Bruun har fået selskab af Jalal Akkawi, Tobias Frederiksen og Signe Jørgensen. Vi har også sagt farvel til Per, som efter 20 år i RIMO er stoppet som træner.

Hold og træning

Vi underviser i fire forskellige discipliner - skaterhockey, fitnessskate, speedskate og freestyle slalom. Vi tilbyder i alt 5 ugentlige hold i Ahornhallen:
 
Hold Dag Tid Træning Niveau Trænere
Hold 1 onsdag 16.30-17.45 Fitnessskate for børn og voksne Begyndere og let øvede Camilla, Kim, Jalal og Signe
Hold 2 onsdag 17.45-18.50 Speedskate Øvede Malthe og Tobias
Hold 3 torsdag 19.00-20.00 Hockey for unge og voksne Alle Kim
Hold 4 søndag 10.30-12.00 Fitnessskate for børn og voksne Begyndere og let øvede Camilla, Kim og Signe
Hold 5 søndag 12.00-13.00 Hockey for unge og voksne Alle Kim
 
I sommerperioden har holdene onsdag og søndag primært været afholdt ude. Vores udendørsbase er Skateparken på Anlægsvej, hvor vi har øvet ramper og længere ture. Medlemmerne er til hver træning blevet inddelt i fartgrupper. Den hurtigste gruppe har rullet 5-15 km pr. gang. Mellemgruppen har rullet 2-5 km rundt i nærområdet og begyndergruppen har primært rullet på de omkringliggende stier.
Efter sommerferien har der været en overvældende interesse for at starte til rulleskøjteløb, hvilke har medført, at vi har været nødsaget til at indføre deltagermax på alle hold. For at skabe kontinuitet på holdene har vi indført, at nye kun kan komme til prøvetræning den første onsdag og søndag i måneden.
I efteråret har vi startet et nyt hold og har fået udvidet vores haltid med 15 min. Speed Masterclass er et hold for vores øvede børn og voksne som har alle de grundlæggende færdigheder på plads. På holdet træner vi teknik og kører stærkt. Sammen med trænerne sættes der målsætning for deltagerne og holdet fx deltagelse i stævner, løb og camps.

 

Aktiviteter 2022

Måned Aktiviteter Arrangør
December - Fejring af Per som af Rullesport Danmark kåret til årets frivillig på grund af hans 20 års store arrangement i RIMO’s rulleafdeling
 
RIMO
Januar - Uddeling af løbende uddeling af årsmedaljer, da vi ikke kunne samles på grund af COVID-19
 
RIMO
Februar - Fastelavnstræning
 
RIMO
Marts - Januarstævnet Næstved Arena – 13 deltagere fra RIMO
 
NSK
April - Skate Festival i Fælledparken – ca. 20 deltagere fra RIMO
 
Mills SkateClub
Maj - 20-års Jubilæums-rulledisko i Ahornhallen – ca. 200 deltagere
- Pink Run på Værløseflyvestation – 13 deltagere fra RIMO
 
RIMO
Pink Devils Værløse
Juni - Friday Night Skate – 10 deltagere fra RIMO
- Danish Rollercup Næstved – 1 deltager fra RIMO
- Sommerafslutning med Pizza i Anlægget – 22 deltagere
FNS
Danish Rollercup
Juli Pineapple Skaterace – 2 deltagere fra RIMO
 
RulleFabrikken
August Ringsted Natten - med rulleparade – 26 deltagere fra RIMO
 
RIMO
September Møn-træningskamp fra fredag-søndag – 10 deltagere fra RIMO
 
Østmøn Inliners
Oktober Halloweentræning
 
RIMO
November - Rulleafdelingsmøde
- Begynderstævne i Slagelse – ca. 12 deltagere fra RIMO
 
RIMO
Slagelse Inlineklub


Fokusområder for 2023

  • Styrke holdånden fx gennem sociale aktiviteter, ens træningstøj og årlige kåringer, hvor vi anerkender medlemmer som har gjort en særlig indsats for holdet.
  • Fastholde og øge antallet aktive medlemmer på holdene Masterclass og Rullehockey.
Alle beretninger blev godkendt af generalforsamlingen

Ad 3.

Det reviderede regnskab blev gennemgået af kasser Jytte Haak

Regnskab blev godkendt af generalforsamlingen

Ad. 4

Indkomne forslag - ingen fremsendt

Ad. 5

Fastsættelse af kontingent

Kontingent fastholdes som i perioden 2021 / 2022

Ad 6.

Valg til bestyrelsen.

- Kasser Jytte Haak var på valg og modtog genvalg

- valg af bestyrelsesmedlemmer: På valg var Eva Jørgensen - hun blev genvalgt, ingen var interesseret i at opstille hvorfor Eva tager 1 år mere i bestyrelsen
- på valg var også Linda Broen ( hun ønskede ikke genvalg) - da der ikke var nogen der ønskede at opstille, må bestyrelsen og cykelafdelingen forsøge at finde en repræsentant for cyklisterne til bestyrelsen for den kommende periode.

- valg af suppeleanter:
   Benjamin Olsen og Malte Bruun blev genvalgt

Valg af rivisor:

Lone Sonqvist blev genvalgt



 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
Ringsted Motionsklub
Klosteråsen 55
4100 Ringsted
Telefon: 22456481
E-mail: jytte@haak.dk
CVR: 29576424
     
Ringsted Motionsklub | Graversensvej 6 Hovmarksvej 5 | 4100 Ringsted | Tlf.: 22456481